Forbud mot kamera

Den japanske bilprodusenten Honda har nå lagt ned forbud mot å ha med kameratelefoner på fabrikken de har i Swindon, England.

Honda er redd for at kameratelefoner vil bli brukt til industrispionasje. Det er spesielt de nye bilmodellene Honda ikke ønsker verden skal se før de selv får muligheten til å presentere modellene til verden. Forbudet ble satt i kraft når Honda oppdaget at bilder av den nye Honda Civic dukket opp i et blad lenge før modellen var presentert til pressen.

Alle de 4 tusen ansatte på fabrikken i Swindon har blitt pålagt å la mobiltelefoner med kamera bli igjen hjemme. Strenge sikkerhetstiltak er satt i verk for å passe på at forbudet blir respektert.

Forbudet er ventet å bli satt i system på andre Honda fabrikker og andre bilprodusenter er ventet å følge i selskapets fotspor. At dette vil bli regelen snarere enn unntaket i de fleste bedrifter med tiden er det liten tvil om.

Kanskje hverdagen blir litt mer rolig når man ikke er å få tak i hele tiden? Og hvis noen skal ha tak i en på jobben må de ringe til resepsjonen, en utvikling som kanskje ikke er så dum?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen