Forbes kritiserer bloggere

Forbes Magazine er kanskje best kjent for sine lister over verdens rikeste personer og selskaper, men bladet som blir utgitt hver uke har også store mengder redaksjonelt innhold. I den siste utgaven kan man lese et flammende angrep på verdens bloggere.

Bladet tar utgangspunkt i en sak, hvor en person har spredd rykter om grunnleggeren av et firma. Dette firmaet støtte på stor motstand da de forsøkte å få tatt ned bloggen det dreide seg om. I artikkelen fremstiller Forbes bloggere som ondsinnede. "Weblogger er den foretrukne plattformen for en online lynsjemobb som kaller det ytringsfrihet å spre løgner, æreskrenkelser og hånsord. Deres potente allierte inkluderer Google og Yahoo," kan man lese i artikkelen.

Det har lenge vært dårlige relasjoner mellom profesjonelle journalister og bloggere. Journalistene hevder at mangelen på redaksjonell kontroll gjør innholdet i blogger svært upålitelig, mens bloggerne mener at dette gjør det mulig å diskutere ting som ikke ville gått gjennom redaksjonelle filtre.

Du kan selv lese hele artikkelen hos Forbes.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen