Forbedret grep til X10
(Bilde: Fujifilm.com, Istockphoto)

Forbedret grep til X10

Skal gjøre kameraet bedre å holde.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det kan se ut som om Fujifilm har lansert nytt ekstrautstyr til sitt populære entusiastkompakt Fujifilm Finepix X10. I den nye pakken som bærer navnet "X10 Ergonomic Extension Kit" finnes ekstrautstyr som skal gjøre kameraet bedre å holde.

Pakken har dukket opp på Amazon.com, hvor det står at pakken selges av Fujifilm. Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet fra Fujifilm ennå, men designmessig er det mye som tyder på at Fujifilm står bak.

Les også: Fujifilm slipper rask superkompakt

I utgangspunktet er det snakk om et ekstra tommelgrep som festet i kameraets blitsko. Denne delen skal gi tommelen en mer naturlig stilling å ligge i, samtidig som at den gir bedre støtte under fotografering. I tillegg til tommelgrepet er det en liten gummiknapp som skrus fast i utløserknappen, som skal gjøre selve utløseren mykere.

Les også: TEST: Fujifilm Finepix X10

Uansett om det er Fujifilm som står bak produktet eller ikke er det et kjærkomment ekstrautstyr til et veldig populært kamera. Det hadde heller ikke vært så overraskende om det faktisk er Fujifilm som har produsert denne pakken. Designmessig ligner den på boksen som X10 selges i, og de har også annet ekstrautstyr som solblender og lærveske til kameraet. De har også tidligere sluppet ekstrautstyr til storebror X100, blant annet en vidvinkelforsats som gir fastobjektivet et annet utsnitt.

Ble du fristet til å kjøpe deg tommelfestet er det tilgjengelig via Amazon.com for den nette sum av 129,99 amerikanske dollar, eller omtrent 800 norske kroner. Produktet finner du her.

Les også: Fujifilm forbedrer X100

Kilde: www.photorumors.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen