ipod_rosa_main (Bilde: Apple)

For deg som glemte Valentinsdagen i fjor..

Glemte du Valentinsdagen i fjor og har lovet kjæresten bot og bedring (og en dyr presang), kan denne amerikanske kjærlighetsdagen bli en dyr affære i år. For etterhvert som blomster, teddybjørner og konfekt er blitt standard må det mer til for å imponere motparten din. Noe Apple vet å sko seg på.

I anledning Valentinsdagen den 14. februar har produsenten lagt ut en rekke gaveidéer for salg på hjemmesiden, deriblant iPod Nano med rosa deksler. Utgaven er utvilsomt myntet på jenter med sans for alt som er søtere enn dådyrøyne og sukker, i likhet med de fleste andre rosa produkter som er blitt lansert de siste årene.

Utenom en friskere farge er det ingenting som skiller iPod-utgaven fra andre. Spilleren kommer med standard minnekapasitet på 8 GB og standard pris på 1590 kroner. Selv om slike spesialutgaver ofte gir en viss del av salgssummen til veldedighet, slik det har vært med Product RED- og U2-utgaven, er dette ikke tilfelle denne gang. Skal du imponere kjæresten blir nok ingen gladere enn finansavdelingen i Apple.

(Kilder: Apple)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen