Se 1000 musikere spille en Foo Fighters-låt – samtidig!
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Se 1000 musikere spille en Foo Fighters-låt – samtidig!

Nå lover bandet å komme på besøk.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mange av innbyggerne i Cesena i Italia er tydeligvis ihuga fans av rockebandet Foo Fighters. Likevel har ikke det verdenskjente bandet prioritert å besøke hjembyen deres siden 1997.

Det synes Fabio Zaffagnini var for illle. Rett før jul bestemte han seg derfor for å prøve å lokke Foo Fighters til den mellomstore italienske byen. Han trommet sammen noen gode venner og startet et prosjekt han kalte Rockin'1000. Målet var å finne 1000 musikere fra regionen og spille inn låta «Learn To Fly», og trygle vokalist Dave Grohl om å komme på besøk, skriver Mashable.

Pådriverne fant musikere på nettet, og kjørte audition der. De fikk også samlet inn penger til å produsere videoen via fellesinnsamling, hvor bidragsyterne fikk t-skjorter, lokale matoppskrifter (?) og muligheten til å delta i videoen i bytte.

I midten av juli nådde de målet om å få med 1000 musikere, og klippet du ser under ble spilt inn forrige søndag. Etter bare én dag ute på YouTube er videoen allerede i ferd med å «gå viral», med over 3 millioner visninger. Se det utrolige stuntet her:

Foo Fighters kommer!

Nå ser det dessuten ut til at Zaffagnini og medhjelperne hans lykkes med å få Foo Fighters på besøk til Cesena. Vokalist Grohl publiserte nemlig både videoen og en hilsen på italiensk («Vi ses snart») på bandets offisielle Twitter-konto:

Om «Flaskedrengene» fra Danmark fikk Jay-Z på besøk etter denne videoen vites ikke:
Hør The Bottle Boys spille HipHop-historiens største hit-er på tomflasker »

(Kilder: Rockin'1000Mashable)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen