Folkets mobile nettleser

Folket har talt; Det norske firmaet Opera Software har laget verdens mest populære browser for mobiltelefoner. Over én million gratis nedlastninger på bare ti dager bekrefter at Opera Mini 4 er en formidabel suksess.

Les mer:
Opera kåret til beste mobile nettleser

Superkjapp mobilnettleser
Slik leser du mobilen.no på mobilen

Operas siste versjon av den mobile nettleseren ble lagt ut for nedlastning den 7 september på www.operamini.com, og er altså fullstendig gratis. I en pressemelding fra Opera heter det at hele 26 millioner brukere ser månedlig på én milliard nettsider med en Opera-nettleser.

- Folket har talt; Opera Mini er den mobile nettleseren de helst vil ha, sier Jon von Tetzchner, Administrerende Direktør i Opera Software. Videre fortsetter han "Alt vi gjør er basert på at vi lytter til våre  brukere og gir dem det de ønsker. Den fantastiske mottakelsen av Opera Mini 4 er et bevis på at kunder vil ha friheten til å velge den samme opplevelsen, det samme nettet, uansett hva slags enhet de benytter seg av.

Verdensomfattende undersøkelser viser at 50 prosent av mobil-abonnenter i U.S.A og Vest-Europa vil "wappe" minimum én gang i uken innen år 2010. Det er derfor mange som kommer til å få bruk for Opera Mini som lar deg enkelt lese store, "tunge" nettsider fra en mobiltelefon. Opera Mini reduserer automatisk størrelsen på sidene du leser (laster inn), og reduserer både tiden det tar, og kostnadene av å wappe.

Det er ingen grunn til å ikke laste ned Opera Mini, bare les vår test her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen