Følg saken mot Pirate Bay på nett
Teknofil

Følg saken mot Pirate Bay på nett

Mandag 16. februar starter rettsaken mot nettsiden The Pirate Bay i Sverige. Slik kan du enkelt følge begivenheten.

Følg rettsaken direkte
Vi i Teknofil vil selvfølgelig følge med og gi deg jevnlig oppdaterte rapporter fra rettsaken og ikke minst utfallet av hele begivenheten. Men om du vil ha kontinuerlig oppdatering og få inn andre synspunkter så har du en rekke muligheter til å følge med.

Sveriges Televison vil på sin side sette av betydelige ressurser for å dekke saken. Blant annet vil de sette opp en helt egen tjeneste for å streame all lyd fra rettssaken direkte på nett. Peter Sunde, en av personene bak nettsiden The Pirate Bay, etterlyste ifølge Torrentfreak en slik tjeneste slik at alle kan følge rettsaken direkte. Nå har altså Sveriges Televison bestemt seg for å sette opp tjenesten via sine sider.

Du kan følge lyd-streamingen hos SVT 24 direkt fra og med mandag 16. februar.

Får mye oppmerksomhet på Twitter
SVT og Teknofil er langt fra alene om å følge rettsaken. Den viktigste stemmen vil kanskje ikke komme fra media, men publikum selv. The Pirate Bay ber på sin side flest mulig bidra i debatten via microbloggtjenesten Twitter. Pirate Bay har bedt flest mulig kommentere rettsaken og at disse samles under stikkordet #spectrial. Disse kan da følges på Twitter og vil også komme opp under The Pirate Bay sin offisielle rettsaksblogg. Som om ikke det var nok vil også The Pirate Bay bruke streamingtjenesten Bambuser.com for å sende direkte fra sine pressekonferanser hvorav den første sendes nå på søndag. Dermed bør det være nok av muligheter for deg som ønsker å følge rettsaken på nett.

Det er satt av litt over to uker til rettssaken som etter planen skal avsluttes onsdag 4. mars.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen