Følelser fra Siemens

Siemens lanserte i dag nok en ny telefon i CX-serien sin, som vil få modellnavnet CX70 EMOTY. Dette vil bli den tredje modellen i serien, og den kommer kun noen uker etter lanseringen av modell nummer to (CX70).

Tredjemann i CX-serien skal sette følelser i fokus. Man har muliget for å uttrykke følelser i MMS-meldingene man sender med å bruke spesielle avatarer, som nærmest kan beskrives som en avansert form for smileyer.

Når man skal sende en MMS-melding velger man mellom en av de forhånds-installerte figurene på telefonen. Siden trykker man inn en av nummertastene for å bestemme humøret til figuren.

Hver knapp symboliserer en av flere følelsesmessig tilstander. 9-tasten er sint, 7-tasten kjeder seg, 1-tasten er forelsket, og så videre.

Det er dessuten mulig å bestemme hvor sterk følelsen skal være ved å bruke spesielle trykk-sensorer på telefonen. For eksempel kan man øke sinnet til figuren ved å trykke hardt på telefonens sensorer, og redusere sinnet ved å stryke på telefonen.

Man har også mulighet for å riste telefonen. Dette brukes til å velge mellom de forskjellige uttrykkene til hver figur. For eksempel kan man la sinnet til figurene gi seg uttrykk i alt fra aggresjon til surhet.

Foruten de spesielle dekslene er det ingenting større som skiller EMOTY-versjonen fra den vanlige CX70. Begge de to modellene kommer med full støtte for 3D-spill og programmer, samt Push-To-Talk.

Begge de to modellene ventes ut på markedet i fjerde kvartal.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen