FM-mobil fra Sony Ericsson

En titt østover kan være smart innimellom. Utviklingen på mobilmarkedet ligger tross alt et lite stykke foran i en del asiatiske land. Som i Japan. Den nye Sony Ericsson-mobilen som ble lansert der nettopp kan kanskje gi oss noen tips om hva som kommer her etter hvert.

Med FM-sender

For i løpet av juni vil Sony Ericsson W52S selges i Japan. En ny Walkman-mobil med en funksjon vi gjerne kunne tenkt oss her også. Da tenker vi faktisk ikke på den 2,7 tommer store Bravia-skjermen eller kameraet på to megapiksler. Heller ikke minnet på hele to gigabyte.

Det som får oss til å sperre opp øynene er FM-senderen. For her har Sony Ericsson tatt FM-teknologien i mobilen et steg videre. Denne telefonen kan nemlig sende musikk rett til radiomottakere i nærheten, noe som forenkler overføring til bedre stereoanlegg.

Nå har akkurat dette vært en smule kontroversiell i Europa, men det siste året har lovgivningen på dette punktet blitt litt løsere. Derfor er det ikke utenkelig at en liknende funksjon finner veien til en Sony Ericsson-telefon ment for våre markeder også.

Vi må også nevne at telefonen skal kunne spille 110 timer musikk uten å måtte lades, noe som unektelig er ganske imponerende.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen