Flytende ikoner med DialogMate v1.54

  • Endret
DialogMate er et program som skal blant annet hjelpe til med å holde orden og oversikt over de programmene man jobber med. Programmet gjør det mulig å minimere vinduer til såkalte ”flytende” ikoner.Disse ikonene vil være lett tilgjengelige samtidig som de frigjør plass på oppgavelinjen. Som standard vil disse flytende ikonene legge seg øverst og delvis gjennomsiktige. Graden av gjennomsiktighet og alltid øverst funksjonen er mulig å stille inn selv etter ønske.

Det beste med dette programmet er at oversikten i arbeidet blir bedre, samt de viktigste dokumentene blir lettere tilgjengelige. Istedenfor å lete på oppgavelinjen er det bare å klikke på det flytende ikonet. Da ikonet er delvis gjennomsiktig er det heller ikke i vegen.

Dessverre er det ikke alle programmer som fungerer mot DialogMate eks Foobar2000, samtidig som det ikke alltid funker 100 % på Windows 95/98/ME. Med bruk av Excel 2003 slet det litt med noen flytende ikoner, dersom flere bøker var åpne samtidig.

Et annet alternativ som DialogMate gir er å flytte ikonet ned til systemtray dersom det er ønskelig. Programmet legger også til en ekstra funksjon ved åpning/lagring av filer som gir tilgang til mest brukte filer og mapper.Programmet ser ut til å fungere meget bra og problemfritt. Programmet er veldig lite og bruker derfor minimalt med ressurser. Programmet er også veldig enkelt å bruke. Høyre muselik på menylinjen for å lage flytende ikoner og dobbeltklikk for å hente opp et program.Du kan laste ned programmet fra denne
siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen