Fly enklere med mobilen

Det er kjedelig å stå i lange køer på flyplassen. Det er ikke særlig bedre å måtte være ute i så god tid at du bruker opp halve feriekassa i taxfree-butikken før du drar.

Nå skal det bli lettere og mer oversiktlig å sjekke inn. I tillegg til selvbetjeningsautomatene og Internett, skal du kunne sjekke inn via mobilen. Dermed unngår du lange køer og mye venting.

Bagasjen leveres på samme måte som ved selvbetjeningsautomatene til en egen skranke for bagasjelevering.

Oversikt
Det skal også gå an å få fram tidtabeller og eventuelle forsinkelser i portalen. Eurobonus-kunder kan logge inn og sjekke sin poengsaldo og tilbud for hvordan bonuspoengene kan brukes.


Tjenesten er til nå bare lansert i Sverige, og det er litt usikkert når også norske og danske passasjerer får glede av tilbudet.

Kommunikasjonsdirektør i SAS Braathens Cathrine Foss Stene sier tjenesten først vil bli prøvd ut i Sverige, og avhengig av responsen og erfaringene derfra, vil en liknende tjeneste for norske flypassasjerer bli tilgjengelig i løpet av høsten.

- Kunder som har registrert seg på våre hjemmesider med mobilnummeret sitt, får 22 timer før avreise en tekstmelding med påminnelse om at de kan sjekke inn på Internet. Frem til vi lanserer den nye mobilportalen vil det fortsatt fungere sånn, sier hun til Mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen