Flørt på mobilen

Svenske Halebop har introdusert SprayDate på mobil i Sverige. Via deres WAP-portal kan man finne noen å flørte med. Uansett hvor man er og hvilket nett man benytter.

I begynnelsen vil tjenesten være gratis. Men til neste år vil tjenesten bli en betalingstjeneste. Et markedsføringstriks som er velkjent, og som fungerer.

Tilgang overalt
SprayDate er allerede kjent i store deler av Europa. Og har vokst seg store ved å tilby kontakt muligheter for kontaktsøkende mennesker. Til nå har Spray kun vært tilgjengelig på internett, men har nå begynt å se på andre jaktmarker for sitt produkt.

- Vi ser at SprayDate er en populær tjeneste på Internet med flere hundre tusen brukere. Nå gir vi brukerne en ny tjeneste som de kan benytte seg av når de ikke har en pc tilgjengelig, som for eksempel på bussen, sier produktsjef Lars Roth i Halebop

Blogging neste
Halebop ser på satsningen på SprayDate som et ledd i å få folk til å bruke telefonen annerledes i fremtiden. En annen tjeneste som Halebop satser på er blogging. Dette er noe som har eksistert på internett i mange år allerede. Blogger er en slags personlig og interaktiv oppslagstavle på nettet. På den mobile versjonen kan man legge inn bilde, lyd og video via mobiltelefonen.

-Det er lett og morsom måte å holde vennene sine oppdatert på hva man hoder på med. Dessuten er det en billigere enn å sende MMS til hver enkelt bekjent, sier Lars Roth

At denne typen tjenester er på fremmarsj er garantert. Når denne trenden når oss er et åpent spørsmål. At vi endelig har fått tilgang til 3G-nettet gjør at det ikke skal skorte på teknologien. Problemet er vel å finne leverandører og å få prisen ned på den type bruk av mobiltelefoner. Så da er det bare å glede seg. Snart kan vi både date og skrive dagbøker på mobilene våre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen