Test Flickr

Bilder for proffer og amatører

Flickr er en ledende bildedelingstjeneste, noe som gjenspeiler seg i appen deres.

Format: iPhone, Android og Windows Phone
Pris: Gratis

Flickr er en av de ledende bildedelingstjenestene på nett, og det er derfor ikke rart at dette er en gjennomført app som finnes til alle de tre store plattformene.

Flickr.
Flickr.

Du kjenner deg umiddelbart igjen fra Flickrs nettside når du bruker appen. Dette er en absolutt fordel, og gir deg en enkelt og gjennomført design hvor innholdet, altså bildene, kommer i fokus.

Med denne appen kan du gjøre mye av det samme som du kan på Flickrs vanlige nettsider. Du kan med andre ord se bilder i forskjellige kategorier og av forskjellige brukere, og selvsagt laste opp bilder selv. I motsetning til Flickrs vanlige nettsider må du logge inn for å bruke denne appen, men dette er selvsagt kostnadsfritt.

Du kan også se bilder som er tatt i nærheten av der du befinner deg, og vi kan fortelle interesserte lesere at neglebilder er fortsatt populært og ikke kun begrenset til Instagram.

Kjapp, men treg

Det går kjapt å navigere rundt i appen, men å laste de forskjellige bildene (også små versjoner for forhåndsvisning) tar noe tid selv på en kjapp nettforbindelse.

Bilder kan vises i fullskjerm og zoomes slik du er vant til fra din mobil. Du kan også få frem detaljer om hvert bilde. Her kan fotografene boltre seg i nerde-info som kameramodell, eksponeringsverdier og annen fototeknisk moro som ligger innbakt i bildefilene.

Hvis du er interessert i å ta bilder og fortsatt ikke har lastet ned denne appen, er det bare å sette i gang. Flickr er et nødvendig verktøy i kamerabagen på lik linje med ekstra batteri, minnekort og et godt 50 mm objektiv.

Terningkast: 5

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android
- Last ned til Windows Phone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen