(Bilde: Flickr)

Flickr med ny bildedelingsfunksjon

Vil gi deg eksterne fullbreddebilder.

Bildedelingstjenesten Flickr vil nå gjøre det mer tiltalende å dele bilder på andre sider, som for eksempel blogger og nettsteder som Akam.

Fullbredde

Den nye funksjonen, som du kan se demonstrert nedenfor, lar deg nå dele bilder i fullbredde. Når du holder musepekeren over bildet, dukker bildenavn og opphavsrett opp, i tillegg til en nokså stor Flickr-logo og mulighet for å bla i fotostrømmen. Bildene lar seg også gjøre å se i fullskjerm.

Les også: Flickr gir deg 1 terrabyte gratis lagring

Med det vil Flickr nå at det skal være enklere å bruke bilder lastet opp til tjenesten i for eksempel blogger og hjemmesider, så vel som artikler. Og siden opphavsperson alltid vises, vil det sikre at rett opphavsrett alltid er med.

Oversikt

Du velger selv om du tillater andre å bruke bildene dine på denne måten. Denne «embedded»-funksjonen er automatisk aktivert for alle bilder unntatt private, men du kan skru av dette.

I tillegg skal Flickr ikke bare telle rene besøk på Flickr-siden din, men også statistikk på visninger av slike «embedded»-bilder.

Lurer du på hvor du skal gjøre av bildene dine? Her er noen tips til hvordan du kan bruke nettskyen til å sikre blinkskuddene»

(Kilde: Flickr)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen