(Bilde: Flickr)

Flickr kutter båndet til Facebook og Google

Nå må du frem med nok en brukerkonto.

Bruker du Flickr for å dele bildene dine? Da er det straks slutt på at du kan logge inn med Google- eller Facebook-kontoen din.

Dersom du ikke allerede har gjort det, må du nå nemlig knytte Flickr-innloggingen din til en egen Yahoo-konto.

Vil stå på egne bein

Foto: Skjermdump

I mars i år meldte nyhetsbyrået Reuters at Yahoo i tiden fremover kommer til å gå bort fra innlogging via eksterne nettsteder.

Dermed reverserer den tidligere nettgiganten prosessen som ble startet i 2010, hvor Yahoo åpnet for nettopp innlogging via Google og Facebook.

Nå har turen kommet til Yahoo-tjenesten Flickr. Innen utgangen av denne måneden, altså 30. juni, må Flickr-brukere ha koblet kontoen sin til en aktiv Yahoo-konto for å fortsatt kunne logge seg inn på tjenesten.

Og kanskje er det ikke så dumt å passe på at du fremdeles får logget deg inn. Nettopp Flickr kom nylig best ut av det da vi kikket nærmere på hvilke rettigheter og muligheter de ulike bildedelingstjenestene byr på.

Les mer om hvorfor du ikke skal dele bilder på Facebook »

(Kilde: Petapixel)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen