Flest europeere i Second Life

Stadig flere lager seg en karakter og blir med i den nettbaserte verdenen Second Life. Ifølge Second Lifes egne tall, har de nå mer enn 6 millioner innbyggere siden åpningen i 2003.

Av disse skal rundt 1.6 millioner regnes som aktive medlemmer.

Nye tall viser at det er en soleklar europeisk dominans blant brukerne. Ifølge tall fra analyseselskapet ComScore, er hele 61 prosent av de aktive brukerne fra Europa.

Ivrige tyskere

Til sammenligning skriver Cnet at 16 prosent av brukerne kommer fra USA, mens 13 prosent er fra Asia.

Spesielt ivrig skal tyskerne være, med 209 000 aktive brukere. De er faktisk akkurat litt flere enn de totalt 207 000 aktive amerikanerne.

Tjenesten er fortsatt mest populær hos gutta, som står for 61 prosent av brukerne mot jentenes 39 prosent.

Hva er Second Life?
Bare i mars i år skal 3.6 millioner mennesker har besøkt Second Lifes nettside. Det er en økning på hele 46 prosent siden i januar.

Å registrere seg og lage sin egen karakter på Second Life er helt gratis. Da kan man utforske 3D-verdenen og møte andre karakterer.

Deretter kan man som i virkeligheten betale for ulike tjenester. Du kan for eksempel kjøpe eller leie tomter og bygge deg et hjem.

På Second Lifes virtuelle markedsplass blir det handlet for millioner av amerikanske dollar hver måned. Alt salg skjer via den egne pengeenheten Linden dollar, men beløpene kan konverteres til vanlige amerikanske dollar på spesielle vekslestasjoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen