Flerspråklig Windows XP Starter Edition

Windows XP Starter Edition (SE) er en rimelig og redusert versjon av Windows XP, som er blitt lansert i en rekke land i Fjerne Østen og Sør-Amerika. Versjonen selges ikke som frittstående pakke, men leveres ferdiginstallert i PCer.

Hensikten med Windows XP SE er å tilby utviklingsland en Windows-versjon som er rimeligere enn vanlig Windows XP. Denne spesielle Windows-versjonen har en rekke begrensninger, blant annet kan den bare kjøre tre programmer samtidig, og brukeren kan bare åpne tre vinduer fra samme program samtidig. Windows XP SE skal også være et forsøk fra Microsofts side på å få de som ellers piratkopierer Windows til å kjøpe denne Windows-versjonen.

Microsoft har tidligere lansert denne spesielle Windows-versjon med mulighet for ett språk, med skal etter planen lansere en flerspråklig utgave til sommeren. Den skal lanseres med språkene engelsk, bahasa malaysia, mandarin og tamil. Brukere skal da kunne velge mellom de fire ulike språkene på samme PC uten at de trenger å restarte PCen.

Den nye utgaven skal også være oppgradert i forhold tidligere lanserte Windows XP SE, det gjelder blant annet et brukergrensesnitt for flere enn ett språk. Den kommer også med en "Getting Startet Guide"-video med grunnleggende opplæring i Windows.

Kilde: bernama.com

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen