Flere snikfoto av Sony Ericsson "Paris"

Bilder av Sony Ericssons kommende smarttelefon "Paris" fortsetter å lekke ut. Bildene stammer fra en bruker i forumet på Mobile-review.com som hevder å ha fått leke med telefonen.

Klikk på bildene til høyre for å se dem i større versjoner.

Ny UIQ

Ifølge brukeren skal telefonen har smarttelefonsystemet UIQ 3.3, som er en ny utgave. Under panseret finner vi angivelig AGPS innebygget, og navigasjonsprogramvare fra Wayfinder. Programmet skal være spesialtilpasset telefonen.

Nye taster

Tastene under skjermen skal være berøringsfølsomme, og det er en egen tast for å hente frem oppgavebehandleren eller å gå tilbake til hovedmenyen, slik som på Symbian-telefoner med S60-grensesnitt.

Forumbrukeren skriver at det er få endringer i maskinvare i forhold til tildigere UIQ-telefoner som P1i. Blant annet skal telefonen være utstyrt med samme prosessor som P1i. "Paris" hevdes for øvrig å ha et fem megapikslers kamera, GPS, Wi-fi, Bluetooth, 2,6 tommers skjerm, ny nettleser og altså nye maskinvaretaster.

Kommer snart?

Hvilke lanseringsplaner Sony Ericsson har for "Paris" er ikke kjent. Telefonen har imidlertid blitt avbildet såpass mange forskjellige steder at det virker svært sannsynlig at en lansering er nært forestående.

Les mer om Sony Ericsson "Paris" »

(Kilder: Slashphone.com, Mobile-review.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen