Flere Razr-modeller

BusinessWeek Online har vært i kontakt med Motorola, og kan nå melde om flere kommende modeller med Razr-design.

Smi mens jernet er varmt
Det er nærliggende å tro at Motorola har skjelt mot Apples strategi rundt iPod, når de har lagt videre planer for Razr-modeller. MP3-spilleren iPod har etter hvert fått en rekke forskjellige varianter og farger, og har blitt en formidabel suksess for Apple.

På samme måte planlegger Motorola en produktlinje basert på Razr-designet, med ulike utforminger og flere fargevalg. Det snakkes også om en utgave av Razr V3 med candybar-form, en modell foreløpig kjent som Sliver.

Med suksessen som Razr V3 bragte med seg, er det ikke overraskende at Motorola vil spinne videre på det samme konseptet. Telefonen har mottatt flere priser og utmerkelser for sin innovative design. Riktignok hadde Motorola stor tro på telefonen da de presenterte den, men det har nå blitt solgt over 750.000 enheter siden november i fjor, noe som er tre ganger mer enn selskapet forventet.

Det har har også versert rykter om en utvidet versjon av Razr V3, med kodenavn RAZRberry. Det skal være en smarttelefon, med QWERTY-tastatur og den vil sannsynligvis bruke et operativsystem fra Microsoft. Dette er foreløpig ikke annet enn ubekreftede rykter.

Den kommende Razr-familien skal markedsføres som en eksklusiv produktlinje i det øvre prissjiktet, og Motorola vil komme med flere kunngjøringer om de kommende telefonene senere i år.