Flere påstander om Intel og Prescott

Foreløpig ser det fortsatt ut som om man ikke har fått klarhet i ryktene rundt den nye produksjonsprosessen til Intel. Enkelte rykter sier at selskapet fortsatt har problemer med overgangen til 0,09-mikron, mens andre bekrefter at overgangen er gjennomført.

Ifølge en nylig kilde hos Xbit Labs er det pr. dags dato ingen problemer av nevneverdig årsak i produksjonsprosessen og at Intel allerede har produsert hundretusenvis av Celeron-prosessorer på 0,09-mikron. Samme kilde bekreftet også at Prescott vil bli introdusert enten november eller desember i år.

Dersom vi skal tro ryktene ser det derfor nå ut som om Prescott kan ankomme markedet en eller annen gang i firemåneders perioden november i år til februar 2004. Rykter som oppsto i september sa at en mulig lanseringsdato kunne være 3. desember.

En stor forbedring og kjærkommen funksjon blant overklokkere er en ny 4-pins kontakt som benyttes til å kontrollere hastigheten på vifiten. Dette betyr at systemet ikke bråker mer enn nødvendig. Merkenavnet er enda ikke kjent, men et mulig forslag kan være "Pentium 4 SSE3".

 

(Kilder: The Inquirer, Xbit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen