Flere P35-kort underveis

Asus P5K Deluxe
Asus P5K Deluxe
Klikk for større bilde

I går skrev vi om at MSIs Intel P35 "Bearlake"-baserte hovedkort var lagt ut for salg. MSI er imidlertid ikke alene om å være klar med hovedkort basert på Intels enda ikke lanserte brikkesett. P35-kort fra Asus og Gigabyte er nemlig også i salg.

Asus
Asus er for tiden aktuell med fire P35-modeller på det norske markedet (klikk på modellnavnet for å gå til produktsiden i prisguiden:

Alle kortene kommer med WiFi-støtte og eSATA. Alle kortene har vifteløse kjøleløsninger, hvor de mer påkostede modellene har kraftigere varmerør. Flere av modellene er allerede lagervare.

Gigabyte
Intet mindre en syv Intel P35-modeller gra Gigabyte er nå i salg her til lands (klikk på modellnavnet for å gå til produktsiden i prisguiden):


Gigabyte GA-P35-DQ6
Gigabyte GA-P35-DQ6

I likhet med Asus' P35-kort har også Gigabyte-kortene vifteløse kjøleløsninger. De dyreste kortene kommer typisk med kraftige varmerør-løsninger, mens de billige har enkle kjøleribber.

Enda ikke lansert
Offisiell lansering av Intels P35-brikkesett og andre modeller i "Bearlake"-familien er altså ventet først senere denne måneden. Det virker unektelig noe merkelig at kortene er i salg allerede før offisiell lansering. Eksempelvis har ikke pressen lov til å frigi testresultater for disse kortene enda - til tross for at folk kan spasere rett inn i butikken og plukke med seg et kort.

Har du kanskje allerede fått tak i et P35-kort? Da hører vi gjerne om dine erfaringer, i forumtråden under, på produktets side i prisguiden eller i forumkategorien for brukertester.

Klikk her for å se alle Intel P35-baserte hovedkort i prisguiden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen