Flere nye fra Motorola

Motofone kommer på markedet i løpet av annet halvår 2006, både i CDMA- og i GSM-utførelse. Men om den kommer til Norge får vi neppe vite med det første. Motorola har ikke lagt ut noen pressemelding om nyheten på sine norske sider, og det finnes heller ikke noen omtale av Motofone her.

Men så lenge det er liv er det håp, og er vi heldige vil vi få se flere av nyhetene også her. 

Nytt grensesnitt
Motorola omtaler Motofone som et helt nytt produkt, både når det gjelder materialvalg og brukergrensesnitt. Telefonen skal ha fått ny selvforklarende ikonbasert meny, og en skjerm som skal ha høy nok kontrast til å være brukbar selv i direkte sollys. Står du fast i menyene, eller kan du ikke lese hjelpetekster, så har Motofone en stemme som forklarer deg på ditt eget språk hva du kan gjøre.

Telefonen skal være billig, og mangler også avanserte funksjoner som 3G og kamera. Den er imidlertid slank, og skal ha god batterikapasitet. 

Maxx
De øvrige modellene Motorola nå har slupet er mobiltelefoner med langt mer avansert funksjonalitet. Blant annet viste selskapet to oppfølgere i Razr v3x-serien, kalt RAZR XX og RAZR Maxx. Sistnevnte har fått samme type berøringstaster for betjening av blant annet musikk som LG har på sin sjokolademobil. 

Rizr
Spennende er også RIZR Z3, som nå er offisielt lansert. Denne telefonen har 2 MP kamera, Bluetooth, plass for minnekort og en stor klar fargeskjerm. 

KRZR
Den siste av de annonserte mobiltelefonene er KRZR. Denne minner om razr slik vi kjenner den, men er langt smalere.

Alle de nye telefonene skal komme på markedet før nyttår.
Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen