Flere minnemoduler fra OCZ

Der de fleste minneprodusentene for lengst har kommet med minnemoduler som langt overgår den "maksimale" klokkefrekvensen til dagens prosessorer og hovedkort. Dette for å gi ivrige overklokkere litt ekstra å gå på ved overklokking, men har ofte gått på bekostning av timingene. Samtidig har kapasiteten på modulene bare vokst, og mens lave timinger har blitt vanskelig å opprettholde har folk etterhvert begynt å akseptere moduler med CAS 2.5 og ofte også CAS 3.

Nå kommer derimot OCZ med nye PC3200-moduler med minnerating på 2-2-2-7. OCZ Platinum Edition PC3200 rettes mot Pentium 4 og Athlon 64, mens OCZ EL ECC Platinum Edition PC3200 er beregnet på Opteron og Athlon 64 FX.

Disse modulene er derimot ikke verdens "raskeste" med tanke på antall MHz, og OCZ innrømmer selv at de ikke er tiltenkt de som foretrekker ekstrem overklokking:

- PC-entusiaster har sagt klart fra til oss at de ønsker et produkt som kan klare lave timinger og moderat overklokking, sier Steve Lee i OCZ.

Modulene kommer i størrelser på 256 og 512 MB for alle brikkesett (også registrerte og ECC-versjoner) - og skal også selges i dobbel-pakker.

CZ Platinum Edition ser ut til å ha ankommet i prisguiden allerede, og koster fra 610 kroner og oppover. Les mer om modulene på OCZ sine hjemmesider.

(Kilder: X-bit labs, OCZ Technolgy)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen