Flere lydbøker på mobilen

I går, onsdag, kunne Telenor presentere sitt nye krimtilbud i sin lydbokbutikk til mobilen. I dag var det Netcom sin tur, og mobilselskapet kunne fortelle at deres lydboktilbud vil slippes på fredag.

De skryter imidlertid på seg 400 titler, fra norske og utenlandske forfattere, mot Telenors tilbud, som ligger litt i underkant av 300.

- Vi ønsker å tilby et rikt innholdstilbud, og lydbøker er noe som stadig flere får opp øynene for. I tillegg til flere gode krim- og spenningsbøker, har vi lagt vekt på et godt utvalg til barn og ungdom, sier innholdssjef i Netcom, Marius Halle.

Bokhandel i lomma
Selskapet drar frem Thorbjørn Egner, Terje Formoe, Anne Holdt, Jan Guillou og Liza Marklund som noen av forfatterne bak bøkene som kan lastes ned.

- Med lydbok på mobilen har du både bokhandel og avspiller med deg i lomma, og kan slappe av med god litteratur uavhengig av tid og sted. Vi tror dette er et tilbud som kundene vil sette stor pris på, sier Halle i en pressemelding fra selskapet.

Lydbokbutikken finnes på wapportalen til Netcom (wap.netcom.no). Kjøpte titler kan også lastes ned via PC på www.netcom.no/lydbok.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen