Flere kameraer oppdateres

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Firmware-oppdateringer er tydeligvis i vinden for tiden, og vi klager ikke på det, spesielt ikke om det dreier seg om forbedringer i bildekvalitet, feilretting, eller ny funksjonalitet.

Canon slipper nye firmware-oppdateringer til tre av sine kameraer, 50D, 450D og 1000D, og oppdateringen skal for de to sistnevnte først og fremst sørge for at kameraene kan benytte autofokushjelpelyset i Canons nye billigblitz, Speedlite 270 EX. Oppdateringen til 50D gjør det samme, men vil i tillegg gjøre kameraets feilmeldinge mer presise, og sist men langt fra minst gjøre noe med et problem som enkelte har opplevd med vertikale støystriper i bildene.

Firmware-oppdateringen til Canon EOS 50D finner du her.
Firmware-oppdateringen til Canon EOS 450D finner du her.
Firmware-oppdateringen til Canon EOS 1000D finner du her.

Panasonic slipper også tre oppdateringer, men naturlig nok til kompaktkameraer.

Oppdateringen for Panasonic Lumix DMC-FT1 finner du her og har du et slikt kamera vil den gjøre kameraet i stand til å spille av AVCHD-videofiler tatt med Panasonic GH1, i 720p (men ikke 1080p), i tillegg til at den i følge Panasonic skal forbedre kvaliteten på visningen av stillbildene, uten at de spesifiserer hvordan.

TZ6 får også forbedret visningskvalitet på stillbilder, samtidig som den nye oppdateringen vil gjøre autofokusen mindre bråkete enn tidligere. Oppdateringen finner du her.

Oppdateringen til TZ7 finnes her, og den tilbyr de samme forbedringene som de to andre, med unntak av stillbildevisningen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen