Flere godbiter fra forumet

Rett før helgen publiserte vi en artikkel med linker til endel diskusjoner (tråder) i forumet som vi mente fortjente litt oppmerksomhet. Mange av forumbrukerne tar seg nemlig ekstra god tid til å hjelpe andre, som f.eks. i form av å legge ut egne guider eller tester av produkter.

Vi holder et konstant øye med hva som skjer i forumet, og har nå plukket opp enda flere gode tråder som fortjener en dose publisitet.

"Alt om LCD-skjermer"
Vi starter denne runden med en utmerket guide til LCD-skjermer utarbeidet av bruker 'oivind_dahle'. I tråden "LCD - alt du trenger å vite", får du vite svært mye om LCD-skjermer, inkludert begreper som responstid, konstrastnivå, synsvinkel og mye mer.

"Grafikkort-guiden"
Vi kan heller ikke unngå å nevne "Grafikkort guiden v3.1". Her finner du svært mye informasjon omkring kjøp av grafikkort, inkludert ordforklaringer, hint og tips. Anbefalt lesning! Takk til forumbruker 'Zythius' for dette fine tiltaket.

Hvordan overklokke?
En annen flott guide som har dukket opp på forumet i det siste er "Hvordan overklokke og om overklokking", postet av bruker '|okk^ay'. Her gis det en stor mengde råd og tips relatert til overklokking. Hvordan man skal gå frem og hvilken risiko man løper er temaer som tas opp her.

En stor takk går til våre dyktige og ivrige forumbrukere!

Tips oss gjerne om gode tråder i linken til forumet nedenfor. Vi gjør oppmerksom på at informasjonen som postes i forumet ikke er kvalitetssikret av Hardware.no. Hardware.no er ikke ansvarlig for eventuelle feil i informasjon postet på forumet.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen