Flere digitale rammer fra Philips

Philips har annonsert at de lanserer fire nye versjoner av sin digitale fotoramme, i 7 og 9 tommers størrelse, i versjoner med enten treverk eller utskiftbare farger på rammen rundt. Skjermene i rammene har en oppløsning på 720 x 480 piksler og har innebygget minne for lagring av opp til 50 bilder i 7-tommeren og 110 i 9-tommeren. Rammene har også minnekortlesere for de fleste standarder, slik at man kan velge å vise bilder direkte fra minnekort i stedet for fra rammens minne.

Rammene kan selvsagt henges på veggen, og har innebygget funksjoner for rotering, zooming og å legge til effekter på bildene. man kan også velge mellom å kontinuerlig vise ett og samme bilde, eller vise bildesekvenser. rammene er også utstyrt med en timer slik at man kan velge til hvilke tider på døgnet bilder skal vises. Rammene kan drives med et innebygget oppladbart batteri, eller drives rett fra et vekkuttak.

Rammene får en veiledende pris i Norge på henholdsvis ca kr 2500,- for 7-tommersrammen og ca kr 2900,- for 9-tommersrammen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen