Flere detaljer om Wow-film

Blir dette like kult på film?
Blir dette like kult på film?

På den nylig avholdte BlizzCon-festivalen diskuterte Legendary Pictures og Blizzard Entertainment filmatiseringen av verdens mest populære MMORPG-spill (massiv multiplayer online roleplaying game), "World of Warcraft", skriver Scifi.com

Ikke animasjon

Representantene for Legendary Pictures og Blizzard bekreftet at filmen kommer til å være en live-action film med bruk av tradisjonell foto. Det vil allikevel bli tatt i bruk en del CGI og andre typer effekter. Manus er fremdeles under utarbeiding, men det er klart at historien vil finne sted ca ett år før storylinen i Wow. Historien vil bli fortalt fra perspektivet til Alliance.

– Mange selskap har kontaktet oss i fortiden, men det var ført i møte med Legendary Pictures at vi fant den perfekte partneren. Det er tydelig at de deler vår høye standard i kreativ utvikling, og at de forstår visjonen vi alltid har strevet etter å nå når vi har laget Warcraft-spill. Vi tror ikke det finnes et bedre studio til å lage denne filmen, skriver spillprodusentene på sitt nettsted.

Ingen regissør er hittil tilknyttet prosjektet, men produsentene regner med en premieredato engang i 2009.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen