Flere Blu-ray-modeller på vei
Teknofil

Flere Blu-ray-modeller på vei

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det siste året har Blu-ray begynt å komme for fullt i markedet. Blu-ray-spillere ble hypet som årets julegave, og Teknofil.no har testet mange av disse modellene. Nå er det enda flere modeller på vei.

Philips lanserer tre nye Blu-ray-modeller, mens Panasonic på sin side kommer med en friskus i bærbart format.

Philips med nye Blu-ray modeller
Philips’ tre modeller vil få støtte for BD-live, 24 bilders avspilling og oppskalerer vanlig DVD til 1080i, ifølge Techradar.com. Den nye toppmodellen BDP7300 vil ha 7.1 dekoding, med støtte for Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Videre får spilleren en gigabyte intern lagringsplass slik at du får utnyttet Blu-ray-profil 2.0 maksimalt.
På modellene BDP3000 og BDP5000 forligger det ennå ikke mye informasjon, annet enn at begge spillerne, på lik linje med BDP7000, vil bli DivX Ultra-sertifisert. BDP5000 vil også få en USB 2.0-inngang, slik at du kan spille av en film eller bilder via en minnepenn.Bærbar Blu-ray fra Panasonic
Panasonics siste nytt innen Blu-ray er den bærbare varianten DMP-BV100, melder Engadget.com. Spilleren vil vise deg film i oppløsningen 1024x600, eller 1080i om du kobler den til en ekstern skjerm. Videre er spilleren utstyrt med BD-live, en SD-kortleser og har i tillegg støtte for DLNA, Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Når du har ladet spilleren i syv timer, vil du ha en avspillingstid på cirka to og en halv time.

Når modellene når det norske markedet og hva prisen vil bli, er ennå uklart.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen