Foto: taoviet.vn

Flere bilder av nye Iphone

Nettstedet Taoviet har fått klørne i det som etter alle solemerker er nok en tidlig utgave av Apples neste telefon. Det dreier seg om en 16 GB utgave av telefonen som gikk verden rundt for en tid tilbake.

Vi traff første gang på den nye telefonen i et kornete bilde på teknonettstedet Engadget, kun et par dager før nettstedet Gizmodo fikk tak i en prototyp som ble behørig filmet, fotografert og dissekert foran et skuelystent internett.

Forrige gang telefonen var i rampelyset fulgte et etterspill som blant annet bestod av husransakelse for Gizmodo-journalisten som hadde mottatt telefonen.

Denne siste telefonen har foreløpig ikke forårsaket noen husransakelser som vi vet om, men det virker klart at det dreier seg om en prototyp ettersom modellnummeret på baksiden av telefonen er "xxxxx".

Forskjellene på de nye bildene og de gamle er blant annet fraværet av et par skruer nederst på enheten, noe Engadget tolker som et tegn på at prototypen kan være nyere. Det er dessuten også tydelig at det dreier seg om en 16 GB-utgave, ettersom størrelsen står påskrevet bak. Gizmodos prototyp hadde ikke angitt størrelse og det er fortsatt uklart hvor mye lagringsplass den hadde.

Les også:
Mye er nytt i Iphone OS 4.0
Se video av nye Iphone

(Kilde: taoviet.vn via engadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen