Denne telefonen forventes å dukke opp på MWC.
Denne telefonen forventes å dukke opp på MWC. (Bilde: Dailymobile.se)

Flere bilder av Nokia E75

Mobile World Congress går av stabelen om en knapp måned, og rykteflommen begynner som vanlig å ta seg opp etterhvert som det nærmer seg. Nå har det dukket opp flere bilder av det som forventes å bli Nokias nye proff-flaggskip: E75.

Det er drøyt fire måneder siden vi omtalte E75 første gang, også da i forbindelse med lekkede bilder. Det var da forventet at produsenten skulle lansere telefonen i London måneden etter, noe som ikke skjedde.

Sannsynligvis ekte

De nye bildene fra Daily Mobile er imidlertid av langt bedre kvalitet enn de forrige, og det er lite som tyder på at det er snakk om en forfalskning. Dette styrker forventningene om at telefonen er så godt som klar, og at den dermed vil være klar for lansering tidsnok til Mobile World Congress.

Det er begrenset hvor mange av telefonens spesifikasjoner som er kjente, men skal etter sigende ha en 2,4 tommers skjerm, et 3,2 megapiksels kamera, og HSDPA. I tillegg skal du kunne koble deg opp mot nettet via Wi-Fi. Operativsystemet i telefonen er Nokias S60.

Telefonen har i likhet med HTCs S-serie fått både vanlig alfanumerisk tastesett og et utskyvbart qwerty-tastatur, slik at du kan taste på den måten som passer deg best.

Det er foreløpig ikke kjent hvor mye telefonen vil koste, eller når den er planlagt for markedet. Vi regner med dette er detaljer som vil komme på plass i løpet av MWC.

(Kilder: Dailymobile.se)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen