Flere bilder av Nokia E71

Dette skal være E66.
Dette skal være E66.

Nokia E71 skal være så godt som bekreftet, men den finske produsenten drøyer fortsatt med å lansere telefonen. Nå er det dukket opp flere bilder av telefonen på et kinesisk nettsted, som ytterligere bekrefter at Nokia har noe på lur, samt et bilde av det som skal være kameraet i E66. Denne telefonen skal være oppfølgeren til E65, som også er blitt omtalt tidligere.

Nytt bilde av E71.
Nytt bilde av E71.
E71 skal ha et 3,2 megapikslers kamera.
E71 skal ha et 3,2 megapikslers kamera.

Det bildet synes å vise er at E71 skal ha et 3,2 megapikslers kamera, og at dette også skal ha autofokus. Dersom det er tilfelle kan det virke som om Nokia satser mer på kamera i E-serien enn det som har vært tilfelle til nå, der E90 er en av få telefoner med et avansert kamera.

Fra tidligere har det blitt sagt at E71 skal måle 11,2 x 5,7 x 1,0 centimeter, og ha "alle" teknologier, inkludert HSDPA (super-3G), Wi-fi, GPS, Bluetooth og minnekortstøtte.

Bekreftet?

I følge nettstedet Cnet skal Nokia ha vært villige til å plapre om E71 på årets MWC-messe i Barcelona i februar, og sagt at telefonen skulle lanseres i andre kvartal. Det vil si innen juni måned. Dette er samme informasjon som står i Vodafone sine berømmelige planer for 2008, som avslørte en rekke hittil ulanserte Nokia-telefoner.

(Kilde: Engadget, Mobile Nokia)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen