Flere bilder av Nokia 7500

Vi har tidligere skrevet om 7500 som skal være Nokias ferskeste designmobil. Nå har det lekket flere bilder og spesifikasjoner.

Nokia har ikke sagt et ord om telefonen ennå, men7500 fikk i juni godkjennelse fra det amerikanske teletilsynet FCC. Ifølge FCC-dokumentet skal telefonen miste status som hemmelig 18. juli.

Av bildene er det ingen tvil om at Nokia har prøvd å lage en telefon som skiller seg ut fra alt annet på markedet. Hele designen er bygget på trekanter, inklusive tastene.

Lysdioder som skifter farger
Den tyske nettsiden AreaMobile skriver at stripene rundt telefonen skal bestå av lysemitterende dioder, og kunne skifte farge. Ryktene sier at telefonen måler 10,6 x 4,4 x 1,4 cm.

7500 skal ifølge ryktene ikke ha spesielt høye spesifikasjoner. Med andre ord er det som en hvilken som helst designmobil fra finnene - lavt spesifisert med design som vekkker oppsikt.

Kameraet i 7500 skal ifølge ryktene ta bilder i oppløsninger inntil to megapiksler.

I forhold til den velkjente designtelefonen Nokia 8800 Sirocco, ryktes oppløsningen i skjermen å være høyere med sine 240 x 320 bildepunkter. Dette er samme oppløsning som 8600 Luna.

OLED-skjerm?
Det spekuleres også i om skjermen til 7500 er av typen OLED. Det som kjennetegner denne skjermtypen er at den er svært strømsparende.

I tillegg skal 7500 ha fått støtte for minnekort av typen MicroSD, noe vi verken finner i 8800 Sirocco eller 8600 Luna. Telefonen bruker menysystemet Series 40 i likhet med de fleste enkle Nokia-telefoner.

Telefonen skal ha EDGE, men ikke 3G. Men i det siste har det også dukket opp rykter som blidgjør den surfeglade: Det skal komme en søstermodell med 3G, som heter 7900. Kanskje har den super-3G også?

(Kilder: Mobil.se, Überphones, Ring Nokia, AreaMobile, NokiaPort)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen