P5i er oppfølgeren til P1i, og har fått en rekke oppgraderinger. (Bilde: My-Symbian.com)

Flere bilder av neste SE-flaggskip

Sony Ericsson lanserer sjelden en toppmodell uten at bilder av protomodeller er lekket til pressen opp til måneder i forveien. De siste ukene er det produsentens neste modell i P-serien, P5i, som har vært i vinden.

En bruker på My-Symbian.com postet nylig flere troverdige bildene av telefonen til nå.

Bildene er ifølge EXIF-informasjonen tatt med en Nokia N95 8GB, og viser klart og tydelig Sony Ericssons karakteristiske minnekortinngang med M2-logo. Samtidig er tastaturløsningen identisk med den du finner i de tidligere profftelefonene P1i og M600i.

Tunge spesifikasjoner

Menysystemet i P5i er det samme som er brukt i de andre smarttelefonene fra Sony Ericsson, altså UIQ. Dette er et menysystem beregnet for telefoner med trykkfølsomme skjermer. Den siste UIQ-versjonen skal visstnok være langt mer brukervennlig enn de forrige utgavene.

Skjermen skal være i samme klasse som den du finner i HTCs nylig lanserte Touch Diamond, det vil si at den har en størrelse på voksne 2,8 tommer og en oppløsning på 480 x 640 bildepunkter.

P5i skal også ha innebygd GPS. Dette i motsetning til lillebror P1i, som ble levert med en ekstern GPS-mottaker.

Av internettegenskaper skal telefonen ha både Edge, 3G og super-3G, noe som betyr at du kan surfe på internett i de høyeste hastighetene som er tilgjengelig i mobilnettet der du befinner deg.

Heller ikke på kamerafronten er utsiktene dårlige. P5i greier å ta bilder med en oppløsning på fem megapiksler, og du vil sannsynligvis også finne både blits og autofokus.

Lanseres snart?

En vanlig pekepinn på at en mobiltelefon er rett rundt hjørnet, er at spesifikasjonene er mer konkrete og bildene bedre. P5i begynner å bli ganske så velkjent, og med stadig flere bilder av telefonen i sirkulasjon er det ikke umulig at vi får se en lansering allerede i løpet av sommeren.

(Kilder: My-Symbian, Mobile88)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen