Flere bilder av 3G-Iphone

Som vi har skrevet tidligere ser det ut til at en eventuell 3G-versjon av Apple Iphone er rett rundt hjørnet. Det har også dukket opp flere illustrasjoner, designspesifikasjoner og konseptbilder av den kommende mobilen.

De siste bildene som sirkulerer på nettet ble offentliggjort på et kinesisk Iphone-forum. Hvorvidt dette er reelle produktbilder eller modifikasjoner gjort av engasjerte fans er imidlertid vanskelig å vite.

Bildene tyder imidlertid på at det kan være en eventuell 3G-versjon. På bildet på toppen av artikkelen ser det i hvert fall ut til at det er et videokamera ved siden av høyttaleren på fronten av telefonen.

Ny lanseringsdato
Samtidig ser det ut til at det er kommet en ny lanseringsdato på den kommende Apple-mobilen. Før har det vært snakk om at telefonen vil lanserer under Apples WWDC utviklerkonferanse den 9. juni. Nå virker det som om den datoen kommer litt for tidlig for Apple.

Ifølge et brev som operatørpartneren AT&T har sendt til sine butikker ber de sine ansatte om å ikke ta ferie i perioden 15. juni til 12. juli, på grunn av en spennende summerlansering.

I fjor sendte operatøren ut et lignende brev i forkant av den første Iphone-lanseringen, skriver Engadget Mobile.

Testes i Østerrike
Den tyske Iphone-partneren til Apple, T-Mobile, har også fortalt at de vil teste den nye mobilen i Østerrike. Selskapet fortalte under en pressekonferanse i Wien at en 3G-versjon av Iphone ”snart vil være tilgjengelig”.

Selskapet lovte også at Østerrike er ”blant de første landene i verden som får UMTS Iphone”, ifølge Engadget Mobile. Forhåpentligvis dukker det også snart opp lignende beskjeder fra norske operatører.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen