3D-støtte: Sony BDP-S770

Flere 3D Blu-ray-modeller

CES-messen er i full gang og produsentene pøser ut nye modeller for 2010 – det være seg TV-er, Blu-ray-spillere eller andre produkter.

Vi har allerede nevnt Toshibas Blu-ray-spiller med 3D-støtte, og gigantene Samsung og Sony er naturligvis ikke dårligere.

Sonys 2010-modeller inkluderer:

  • BDP-S770: 3D-støtte, Wi-Fi, Internett-tilgang, DLNA, USB og støtte for Ipod/Iphone som fjernkontroll. Vekt 2,7 kilo. Tilgjengelighet er ventet i august.
  • BDP-S570: Wi-Fi, Internett-tilgang, DLNA, USB og støtte for Ipod/Iphone som fjernkontroll. Vekt 2,5 kilo. Tilgjengelighet er ventet i mai.
  • BDP-S370: Internett-tilgang, DLNA, USB og støtte for Ipod/Iphone som fjernkontroll. Wi-Fi som opsjon via USB-dongle. Lanseres i mars.

Felles for spillerne er støtte for filformater som DivX HD, SA-CD og MKV. Sony har foreløpig ikke sagt noe om prisene.

Over til Samsung

BD-C6900 er Samsungs første Blu-ray-spiller med 3D-støtte. Foreløpig er det sparsomt med spesifikasjoner, men trådløst nettverk er blant ingrediensene. Tilgjengelighet er ventet i løpet av 2. kvartal, til en foreløpig ukjent pris.

En ny vegghengt BD-spiller står også på planen for 2010. Modellen BD-C7500 er kun 2,8 cm tykk og er utført i sort pianolakk. Spilleren kan også plasseres flatt eller på skrå i 25 graders vinkel. DLNA og trådløst nettverk er på plass og spilleren kommer i butikkene en gang i 2. kvartal.

Få flere oppdateringer fra CES ved å følge oss på Twitter.

(Kilder: Pressemeldinger fra Samsung og Sony)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen