Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. (Bilde: 360b/shutterstock.com)

Flere lekkede Xperia Z3-bilder

Avslører også ytterligere detaljer om smartmobilen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det går unna med både Sony og Sony-ryktene om dagen. Siden lanseringen av Xperia Z i januar i fjor har elektronikkprodusenten selv satt seg som mål å lansere et nytt flaggskip hvert halvår. Og det løftet har de holdt. I tillegg har også Xperia Z1 og Xperia Z2 levd opp til forventningene.

Flere detaljer avslørt

Sony Xperia Z3, lekket bilde.
Sony Xperia Z3, lekket bilde.Foto: digi-wo.com

Det xperiablog.net biter seg merke i ved de nye bildene er blant annet at Xperia Z3 er litt mer kurvet enn det flate designet vi kjenner fra tidligere modeller. 

Den magnetiske kontakten er fortsatt med. På sidene av telefonen finner vi micro SD, micro SIM og micro USB-porter. Smartmobilen er også utstyrt med en egen kameraknapp og en åpen hodetelefon-utgang på toppen. 

Bildene viser angivelig et kamera som er svært likt 20,7 megapiksel-kameraet vi kjenner fra forrige modell. Det var et knallgodt kamera. Det sikret Sony Xperia Z2 en andreplass i vår grundige test av fem kameramobiler tidligere i år. 

Forsiden

Sony Xperia Z3 forside, lekket bilde.
Sony Xperia Z3 forside, lekket bilde.Foto: weibo.com

Det har også lekket bilder av det som skal være forsiden til Sonys nye flaggskip, det skriver 9to5google.com. Bildene viser angivelig den kinesiske versjonen av telefonen, og er postet på de kinesiske diskusjonsforumene digi-wo og weibo

Dersom bildene er ekte ser det ut til at toppmodellen vil bli drevet av en Qualcomm 2,5 GHz firekjerners Snapdragon 801 prosessor og Adreno 330 for grafikkdelen. Innstillingsmenyen vi ser tyder på at operativsystemet blir Android 4.4.4 KitKat. 

Les også: —Sony Xperia Z3 knuser det meste

 

(Kilder: 9to5google.com, xperiablog.net)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen