Test

Flash Genie Multireader


Flash Genie Multireader

På årets Computex-messe kom vi over en rekke spennende produkter fra mer eller mindre ukjente produsenter. Et eksempel er "Flash Genie Multireader" fra kinesiske Asour. Dette er en USB 2.0-basert 8-i-1 minnekortleser med docking-stasjon og ekstra USB-tilkoplinger i selve docking-enheten.

Stadig flere anskaffer digitale kameraer, eller andre produkter som benytter seg av minnekort (f.eks. MP3-spillere og mobiltelefoner). Disse benytter ofte ulike typer minnekort, og man er som regel bundet til produsentens løsning for overføring av bilder og andre filer. Med en kortleser som Flash Genie Multireader har man rask og enkel tilgang til de fleste typer minnekort på markedet. I tillegg er løsningen portabel, slik at man ved et enkelt håndgrep får en USB 2.0-basert kortleser man kan putte i lomma.

Etter hvert som minnekort får stadig bedre kapasitet, blir disse også et alternativ til mer tradisjonelle lagringsmedier. For under 500 kroner får man nå et minnekort på 512 MB (Compact Flash), som i kombinasjon med en enhet som Flash Genie Multireader kan utgjøre en grei liten portabel "harddisk".

Det er verdt å merke seg at enheten også selges under andre merkenavn, som f.eks. Eumax. Her i Norge har vi kommet over enheten under merkenavnet Icybox, hvor den selges i både sølv og sort utførelse.

Takk til Asour som leverte produktet til test.Icybox 33in 1 Card Reader

Asour Flash Genie Multireader

Icybox 33in 1 Card Reader   Les mer »

Asour Flash Genie Multireader   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen