Flash-patch lager trøbbel

Den andre tirsdagen hver måned lanserer Microsoft oppdateringer til sine produkter gjennom Windows Update-tjenesten, og disse oppdateringene blir automatisk lastet ned av en mengde datamaskiner verden over. På tirsdag var første gang Microsoft valgte å inkludere en oppdatering til programvare som ikke er laget av selskapet selv, og denne oppdateringen har ført til feil hos brukere.

Oppdateringen til Flash Player hadde fått merkelappen "kritisk," men det har vist seg at flere brukere ikke får installert oppdateringen. Feilen oppstår på maskiner som har hatt Flash Player versjon 6, og deretter oppgradert til versjon 7 eller 8. Om man da har avinstallert Flash Player, vil oppdateringen fortsatt tilby installasjon, og man får feil under installasjonen.

Oppdateringen fra Microsoft vil også installere seg selv selv om datamaskinen allerede har en oppdatert versjon av Flash Player som ikke har sårbarheten. Microsoft ser nå på problemet, og har skrevet om det i MS06-020. Det er foreløpig uklart når en ny versjon av oppdateringen vil være klar.

Kilde: InformationWeek

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen