Fjernstyring via mobilnettet

NetOp Mobile, en videreutvikling av NetOp Remote Control, skal tilby en sikker løsning for filoverføring, fjernstyring, oppdatering, samt teknisk støtte. NetOp Mobile er, i følge Danware, utviklet som et resultat av at stadig flere benytter seg av kritiske forretningsapplikasjoner på mobil, PDA og andre håndholdte enheter. Disse skal kunne nås av IT-avdelingen for hjelp uten at brukeren skal måtte levere inn enheten til supportavdelingen, eventuelt måtte vente på at en person fra teknisk støtte skal komme til brukeren.

En IP-adresse er alt som er nødvendig for å opprette kommunikasjon, i følge Danware en ikke alltid like enkel jobb i mobilnettet. NetOp Mobile løser dette ved å benytte seg av "help request"-funksjonen som NetOp Remote control har brukt i mange år. Dermed kan kommunikasjon også greit opprettes utenfor selskapets nettverk.

Løsningen kan installeres på blant annet Windows CE 2003 og Windows Mobile 5.0, og kan fjernstyres fra mange forskjellige plattformer, via NetOp Remote Control Guest.

(Kilde: Pressemelding fra Danware)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen