Fjernstyring via mobilnettet

NetOp Mobile, en videreutvikling av NetOp Remote Control, skal tilby en sikker løsning for filoverføring, fjernstyring, oppdatering, samt teknisk støtte. NetOp Mobile er, i følge Danware, utviklet som et resultat av at stadig flere benytter seg av kritiske forretningsapplikasjoner på mobil, PDA og andre håndholdte enheter. Disse skal kunne nås av IT-avdelingen for hjelp uten at brukeren skal måtte levere inn enheten til supportavdelingen, eventuelt måtte vente på at en person fra teknisk støtte skal komme til brukeren.

En IP-adresse er alt som er nødvendig for å opprette kommunikasjon, i følge Danware en ikke alltid like enkel jobb i mobilnettet. NetOp Mobile løser dette ved å benytte seg av "help request"-funksjonen som NetOp Remote control har brukt i mange år. Dermed kan kommunikasjon også greit opprettes utenfor selskapets nettverk.

Løsningen kan installeres på blant annet Windows CE 2003 og Windows Mobile 5.0, og kan fjernstyres fra mange forskjellige plattformer, via NetOp Remote Control Guest.

(Kilde: Pressemelding fra Danware)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen