Fjernstyr kameraet med telefonen
(Bilde: Montasje/produsent)

Fjernstyr kameraet med telefonen

Satechi Bluetooth Trigger lar deg styre kameraet over bluetooth

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Satechi Bluetooth Trigger er en fjernutløser som finnes i ulike versjoner for en rekke ulike systemkameraer fra Panasonic, Nikon og Canon. Utløseren festes i blitsskoen på kameraet og opereres ved hjelp av bluetooth fra en smarttelefon. Alt styres fra en app som kan lastes ned fra App Store og mottakeren skal ha en rekkevidde på opptil 15 meter.

Egnet for timelapse

I tillegg til en modus for å ta enkeltbilder byr appen på mulighet for å styre lukkeren manuelt for ekstra lange eksponeringer, samt en egen "timer-modus". Her kan man programmere kameraet til å ta et visst antall bilder over en viss tid, noe som kan blant annet kan brukes til såkalt timelapse-fotografi, som du kan lese om i vår timelapse-guide.

bt_smart_trigger_modes.
Appen har tre ulike moduser for fjernstyring

Krever Bluetooth 4.0

I skrivende stund finnes appen kun for iPhone, iPad og nyeste iPod Touch, men Satechi skal etter sigende lansere en Android-app om ikke lenge. Siden mottakeren krever Bluetooth 4.0 vil dessverre kun telefoner med dette innebygd kunne brukes, som for eksempel Samsung Galaxy III. iOS-brukere kan imidlertid kjøpe utløseren for 45 dollar på Satechi sine hjemmesider.

Les også: GUIDE: Slik leker du med tiden - Alt du trenger å vite om timelapse

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen