Fjerner minuttprisen til alle i Telenor

Nå kan du også med Telenor snakke så lenge du vil med alle Telenor-kunder. (Foto: Istockphoto / Cecilie Johansen)
Nå kan du også med Telenor snakke så lenge du vil med alle Telenor-kunder. (Foto: Istockphoto / Cecilie Johansen)

Amobil avslører nå en ny tjeneste Telenor vil lansere 1. juli. Den nye tjenesten heter Frikontakt, og lar deg ringe uten minuttpris til alle Telenors mobilkunder. Det gjelder imidlertid ikke Djuice-abonnenter.

Når du ringer betaler en startpris på 69 øre per samtale, og dermed er det de lange samtalene som faktisk lønner seg. Tjenesten minner mye om Netcom Venner, som lar deg ringe til alle Netcom-kunder med samme startpris og uten minuttpris.

Les test av venneabonnementer »

Høyere månedspris

Tjenesten har fått en månedspris på 49 kroner, mens Netcom Venner til sammenligning koster 29 kroner i måneden og lar deg ringe gratis til 1,2 millioner Necom-kunder.

– Fordelen med Frikontakt er at du kan ringe uten minuttpris til en større kundemasse, på to millioner kunder, sier Atle Lessum, informasjonssjef i Telenor, til Amobil.

Hvem lønner det seg for?

Det koster ingenting å etablere den nye tjenesten Frikontakt, noe som er mulig fra og med 1. juli. Tjenesten kan tilknyttes hvilket som helst privatabonnement fra Telenor, inkludert kontantkortabonnementer. Den kan også inkluderes i abonnementet ditt parallelt med Frifamilie.

Ifølge et Telenor-dokument Amobil har fått tilgang til, skal tjenesten lønne seg for de som ringer tre til fire samtaler per dag. Normalt vil dette gi en til to samtaler om dagen til Telenor-kunder og resten til kunder hos andre operatører med normal minuttpris.

Telenor spanderer tre måneder

Dersom du bestiller tjenesten innen 31. august får du i tillegg månedsprisen de tre første månedene spandert av Telenor.

Bestillingen vil bli åpnet på Telenors nettsider 1. juli, eller du kan gå til en Telenor-forhandler for å få opprettet tjenesten. Dersom du har kontantkort må du bestille tjenesten via SMS ved å sende kodeordet "Frikonakt" til 1999.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen