Fjær i hatten for Opplysningen 1881

Opplysningen 1881 deltok for første gang i år på 118 Tracker Awards 2008 i Las Vegas, og var nominert i fire kategorier. Den norske opplysningstjenesten stakk av med seieren i den mest prestisjetunge kategorien, og kan for det neste året skryte av å være ”Europas beste opplysningstjeneste”.
 
- Å vinne prisen som beste europeiske opplysningstjeneste er en anerkjennelse av det langsiktige arbeidet vi har gjort, både i forhold til service, kvalitet og kompetanse. Dette er en fjær i hatten til alle kundeveilederne ute på kontorene våre, som hjelper kunder med nesten alt, hver eneste dag, sier konsernsjef Stig Eide Sivertsen i Opplysningen 1881, i en pressemelding.
 
Viktig pris
Opplysningen 1881 mottok prisen under den årlige International Directory Assistance Conference & Awards i Las Vegas 15. oktober. I fjor ble nettløsningen til Opplysningen 1881 kåret til den beste online katalogtjenesten i Europa av bransjeorganisasjonen European Association of Directory and Database Publishers (EADP), i kategorien ”Business to consumer” – Bedrift til forbruker. Prisen for ”Europas beste opplysningstjeneste” betraktes nok likevel som viktigere.
 
- Dette er en pris vi er umåtelig stolte av og som henger høyt, avslutter Eide Sivertsen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen