FirstStop Websearch

FirstStop WebSearch er et program med mange søkemaskiner i ett. Programmene kan brukes til å søke informasjon av spesifikk type. Resultatet av søket kan lagres som XML eller HTML filer.

Programmet finnes i tre forskjellige versjoner. Standard-versjonen er gratis. De to andre versjonene kan lastes ned og prøves ut gratis 30 ganger.

 • Standard Edition
  Gratis søkeprogram uten avanserte funksjoner.

  FirststopLast ned Firststop Websearch Standard

 • Deluxe Edition
  Søkeprogram med avanserte funksjoner. Du kan blant annet gjøre søket mer effektivt med et "pre-search" filter. Deluxe-versjonen koster fra 19.95 dollar.

  Firststop Wensearch DeluxeLast ned Firststop Websearch Deluxe

 • Visual Edition
  Søkeprogram med samme avanserte funksjoner som deluxe-versjonen, men dette programmet bruker i tillegg en teknologi som viser søkeresultater på en grafisk måte som små "thumbnail"-bilder. Dette skal gjøre søket mer effektivt og brukervennlig. Programmet gjør det også mulig å søke i flere ulike kategorier, slik at det skal bli lettere å finne nøyaktig det du er ute etter. Visual-versjonen koster fra 34.95 dollar.

  Firststop Websearch VisualLast ned Firststop Websearch Visual

Prøv FirstStop WebSearch 4.0 Standard Beta
Du har også muligheten å laste ned gratis og teste betaversjon av neste standard-versjonen FirstStop WebSearch 4.0 Beta. Denne versjonen er altså gratis, men det er betaversjon og kan derfor være ustabil.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen