First Tuesday-møte 28. november

Av andre innlegg denne mandagen fant vi et par politiske innlegg om den nye regjeringens nye næringspolitikk, offentliggjøringen av hvilke 50 bedrifter som vokser raskest i Norge og en humoristisk avslutning av bl.a. KLM-medlemmet Knut Lystad.

Innledning
Møtet ble holdt ved Radisson SAS Scandinavia Hotel, et bedre og lysere lokale mer egnet for å finne folk enn Rockefeller var ved forrige møte. Av ca. 7000 medlemmer var det ca. 500 tilstede. Disse representerte stor spennvidde, fra trauste gründere med sparsomme budsjetter til velkledde bedriftsrådgivere, og folk fra departementer og politiske partier til høyprofilerte konsulentbyråer. Nettopp slik First Tuedsay er ment å være! Konferansieren kunne med glede skue ut over den store forsamligen og fortalte at de nå hadde holdt på i 6 år og hadde lykkes med det meste av konseptet. Bare på ett punkt slet de litt: "Mingling". Denne delen som innebærer å gå rundt, treffe nye mennesker og opprette kontakt var kanskje ikke helt i nordmenns ånd, lurte de på, og oppfordret de oppmøtte til å gjøre en ekstra innsats denne gangen.

Logoen til First Tuesday består av 3 ringer i farvene gult, grønt og rødt, og skal symbolisere de forskjellige typer deltakere. Disse farvene ble brukt på navnelappene som deles ut, men siden investorsiden er så liten og midlene så begrensede i dette landet, sluttet man med denne merkingen. En kan spekulere på om de få investorene som er der nærmest ville ha blitt hjemsøkt om de var mer synlige.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen