Firmwareoppdatering til HP R707 på plass

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden
Det er oppdaget en firmwarefeil i HP Photosmart R707 som kan forårsake overoppheting, og i verste fall brann ved tilkobling av laderen. Den installerte firmwaren har en feil, slik at den ikke skiller mellom oppladbare og ikke-oppladbare batterier. HP har sine egne oppladbare batterier, som brukes i kameraene. Hvis du her benytter deg av andre typer uoppladbare batterier når du lader, kan firmwaren lese feil, og dermed vil den prøve å lade opp et batteri som ikke vil motta dette. Det som da skjer er at batteriet blir overopphetet, og det kan medføre brann.

Alle eiere av HP R707 som kun benytter seg av det medfølgende oppladbare batteriet, har ingenting å frykte, og det er ikke nødvendig å oppdatere firmware. Dersom man benytter seg av tredjeparts uoppladbare batterier, er det anbefalt å oppgradere firmware for å unngå at den prøver å lade opp et batteri som ikke støtter dette.

Firmwareproblemet har nylig blitt kjent, og HP utelukker ikke at det kan oppstå en lignende hendelse med etterkommeren R717.

Den nye firmwaren til kameraet kan lastes ned her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen