Firefox på nye Dell PCer

For et par måneder siden bestemte PC-produsenten HP seg for å levere nye PCer med Netscape forhåndsinnstallert fra og med 2006. Undersøkelser skal ha vist at det er forbrukerne som ønsker dette. Det skal være første gangen siden 90-tallet at nye PCer leveres med andre nettlesere enn Internet Explorer.

Ifølge en blogg skrevet av Firefox-utvikleren Blake Ross leverer PC-produsenten Dell i Storbritannia nettleseren Firefox ferdig installert på nye PCer fra selskapet. Verken Mozilla eller Dell har foreløpig bekreftet dette og det er uklart om Firefox skal erstatte Internet Explorer eller kommer som et tillegg. Denne avtalen om å tilby Firefox i nye PCer skal i første omgang kun gjelde Dell sin avdeling i Storbritannia.

Firefox 1.5 ble klar for nedlasting 29. november, og Mozilla Foundation som utvikler Firefox har startet en filmkampanje for den nye versjonen. Blant nyhetene i versjon 1.5 er forbedret automatisk oppdatering og raskere surfing. Den har også forbedret blokkering av popupvinduer, mulighet til å slette sensitiv data og raskere frem- og tilbake-knapper. Du kan laste ned Firefox fra mozilla.com/firefox.

Kilder: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen