Firefox når 100 millioner i dag

Nettsiden Spread Firefox ble angrepet av hackere 2 ganger på tre måneder, og ble derfor tatt ned en periode. Nå har utviklerne skrevet nettsiden helt fra bunnen av, for å forhindre nye hackerangrep. Den nye versjonen av nettsiden skal gjøre det mulig for entusiaster å opprette sine egne prosjekt-team for PR-kampanjer. Siden vil også internasjonaliseres, og kommer til å tilby Firefox-bannere på flere ulike språk.

Samtidig som dette pågår, nærmer Firefox seg nedlasting nummer 100 millioner. I skrivende stund er det bare 100 000 nedlastinger igjen til målet er nådd, og vi forventer at 100 millioner passeres klokken 13:15 i dag, norsk tid. Om du har lyst til å følge en løpende oppdatering av nedlastingstelleren, kan du gjøre det på denne nettsiden.

Firefox nærmer seg også lansering av versjon 1.5. Nå ligger beta 2 av Firefox 1.5 tilgjengelig på Mozilla.org. Dette er sannsynligvis siste betaversjon, og før den ferdige versjonen kommer, skal man igjennom 2 slippkandidater. Når 1.5 vil være helt ferdig er foreløpig ikke kjent.

Kilde: SpreadFirefox

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen