Firefox med forbedret popupblokker

Flere og flere nettsider begynner nå å finne ut hvordan man kan komme rundt vanlige oppsprettstoppere, ved å bruke ulike plug-ins som finnes på stort sett alle datamaskiner. Problemet er økende, og per i dag rammer problemet alle nettleserne.

Den forbedrede oppsprettstopperen krever ikke noen stor oppdatering av Firefox, da funksjonaliteten for å stoppe oppsprettsvinduer generert av plug-ins allerede finnes i Firefox, men er avslått til vanlig. Mozilla Foundation driver nå og tester ut en minioppdatering til Firefox som lar deg blokkere alle slike vinduer på samme måte som den vanlige oppsprettstopperen.

Men ved å bruke denne oppsprettstopperen må du være oppmerksom på at den fra tid til annen kan blokkere oppsprettsvinduer som du vil se, siden det er flere nettsider som bruker disse på en fornuftig måte. Da må du legge til siden i en såkalt hvit-liste, slik at oppsprettstopperen vil ignorere oppsprettsvinduer fra den siden i fremtiden.

Det er Asa Dotzler som har publisert den tidlige testversjonen på sin blogg. Ved å lese på hans blogg kan du finne innstikksmodulen, som fremdeles er i testfasen og derfor kan inneholde feil.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen