Firefox lastet ned 25 millioner ganger

Tidligere denne uken annonserte Bill Gates at det vil komme en versjon 7.0 av Internet Explorer, og som vil bli gjort tilgjengelig også for Windows XP, dog bare om du har installert Service Pack 2. Når Firefox nå passerer 25 millioner nedlastinger, og har omtrent 5% av verdensmarkedet, er det kanskje på tide å spekulere i om nettleseren faktisk kan slå Internet Explorer.

Daglig har Firefox omtrent 250 000 nedlastinger, og over 500 000 ulike nettsider linker til Firefox sin hovedside. Og enkelte tror nå at Firefox kan klare å ta 25% av nettlesermarkedet før Microsoft får lansert versjon 7 av Internet Explorer.

I forbindelse med markeringen av 25 millioner nedlastinger har Mozilla lansert 100 minnemynter som folk kan by på. De første 25 myntene vil gå til personer som har gjort en innsats for SpreadFirefox.com, som er nettleserens markedsføringsorgan. De siste 75 vil bli distribuert senere, etter kriterier som enda ikke er offentliggjort.

Du kan få tak i nettleseren fra hjemmeside på GetFirefox.com, og du kan lese mer om markedsføringskampanjen på SpreadFirefox.com.

Kilder: CNet News.com, SpreadFirefox.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen